Програма

Учебен център JEY разполага с няколко на брой тематични зали – за занималня, чужди езици, математика, български език и литература, кът за отдих и кухненски кът.

Занималня

Учебен център JEY предлага занималня за ученици от 1-ви до 4-ти клас.

Обучението по време на учебната занималня започва с преговор на изучения материал от деня. Нашите педагози затвърдяват изученото и обясняват на децата пропуските, ако имат такива.

Следват допълнителни упражнения, както и упражняване на четивната техника с любима или препоръчана литература.

Уютната обстановка, малките групи, установеният ред и правила – допринасят за спокойна атмосфера на работа както за нашите деца, така и за нашите учители.

Учебен център JEY предлага и лятна занималня.
Следете за повече информация за сезон 2023/2024.

Чужд език

Учебен център JEY предлага курсове по английски, немски и испански език за деца, тийнейджъри, юноши, студенти и възрастни.
Предлагаме възможност за групово или индивидуално обучение.
При нас можете да добиете знания от напълно начинаещи до свободно владеещи чужд език, ниво C.

Отработена методика за усвояване на нови думи, разбираемо поднесена граматика, тематична украса, награди, интерактивни уроци, различни игри и много знания очакват всички деца, които желаят да учат при нас.

Курсове по английски език за най-малките

Курсовете по английски език могат да стартират при нас деца над 4 годишна възраст. Обучението е изцяло интерактивно, а опитът ни показва, че груповото обучение е чудесен вариант за подобряване на комуникативните и социални умения на децата от една страна, а от друга за развиване и стимулиране желание за учене под формата на игри, песни и състезания.

Обучението включва  умения за разпознаване на дадени думи и фрази, както и реагиране на команди. Запознават се с различни думи, интересни за децата – играчки, дрехи, животни, превозни средства, сезони, усещания, природата наоколо и други. Учат се на активно ползване на изрази с научените думи. Формират собствени прости изречения и кратки въпроси.

Математика

Математиката се оказва предизвикателство за всяко дете и за всеки родител. Трудните задачи, подготовка за тестове, изпити и матури – са наша отговорност.

Нашите математици казват, че постоянството е ключът към успех и отлични резултати, затова съветваме нашите деца и родители –  да започнат подготовката за изпитите след 7- ми клас още от 5-ти клас.
А ето и нашето предложение.

Учебен център JEY организира групови и индивидуални уроци по математика. Курсовете по математика са в малки групи с максимален капацитет от 5 деца, с възможност за избор от 2 или 3 часа седмично.

Малките групи имат предимства. Дават възможност за контрол и наблюдение над работата на всяко дете по време на работния процес. Особено важно е затвърждаването на новите знания чрез системни домашни работи, устни и писмени изпитвания. Обучението на кандидат-гимназистите е концентрирано върху създаването на умения за работа с тест, който всъщност е и основен изпитен формат.
            Ако смятате, че груповото обучение не е подходящо, предлагаме и индивидуални часове.

Български език и литература

В учебен център JEY държим много на знанията, които учениците придобиват по български език и литература.
Предлагаме курсове по БЕЛ от 5-ти до 12-ти клас, като отделяме специално внимание на курсовете в 7-ми клас.

Курсовете са целогодишни, което от своя страна има предимства – достатъчно време, в което да се установят пропуските, както и слабите места на учениците, преговор на изучен материал, надграждане на знания и подготовка за конкурсни изпити и матури.

Програмата осигурява постепенност и равномерност на учебния процес, а спокойната атмосфера по време на занятията, както и толерантно отношение от страна на преподавателите – води до отлични резултати и трайни знания.

“Ти, българино, не се мами, знай своя род и език и се учи на своя език!”

П. Хилендарски

Психолог

Детското психично здраве е от особено важно значение за правилното развитие на подрастващите.

При нужда от консултация или диагностика, не се колебайте да се свържете с нашите квалифицирани психолози, които имат редица обучения в сферата на диагностиката и консултирането при деца, юноши и възрастни.